Украинское сообщество программистов

Форум программистов » Стартапы и предпринимательство

Офіційне надання послуг через інтернет

(9 posts)
  1. Мене цікавить чи може ПП якось офіційно надавати послуги(або наприклад продавати софт) через інтернет, і получати пекази грошей на його банківський рахунок? Якщо ні, то як?

Дякую.

2. А чем в данном случае принципиально отличается продажа софта от услуг по разработке софта, деньги за которые перечисляется на счет ФОП?

3. а какая вообще разница, через интернет или не через интернет? что так, что эдак - абсолютно одинаково.

4. Різниця деяка є, це різні види діяльності згідно КВЕД. Для банку може бути потрібна довідка з управління статистики, чим саме ПП займається. Втім, навіть якщо у свідоцтві ПП про єдиний податок вписано один вид діяльності (він визначається місцевим самоврядуванням, якщо не помиляюсь), то у довідці від статистів їх може бути декілька, а один з них основний. Там є щось на зразок "розробка ПЗ на замовлення", "розробка ПЗ для розповсюдження", "розробка веб-сайтів", ітп. ЄП треба платити з діяльності з найвищою ставкою оподаткування.
    (Це так, на хлопський розум, може там ще якісь ньюанси є, через які можуть потім взяти за ті штуки, що волохаті і без шкарлупок)

5. а какая вообще разница, через интернет или не через интернет? что так, что эдак - абсолютно одинаково.

Ну мене цікавило іменно надання послуг через інтернет, про інше не вкурсі, та чи взагалі є якась різниця.

Я знаю що коли укладаєш з кимось договір, то треба підписувати "акти виконаних робіт" для податкової. Ну і питання полягає як організувати роботу коли клієнт пересилає гроші на банківський рахунок, що треба предявити податковій? Можливо потрібно якесь ліцензування, або ПП для таких дій недостатньо, ну тоді що необхідно?

P.S. Я просто в цьому аматор ще. Дякую

6. Акт обов'язковий якщо клієнт за кордоном, і (або?) виручка валютна. Для операцій з резидентами він, наскільки я знаю, необов'язковий. Хоча, якщо в договорі вказано, що факт виконання підтверджуєтья актом, то тоді він, мабуть, потрібен.

7. у меня интернет-магазин. так же оказываю услуги по украине по администрированию/установке/сопровождению серверов. бывают разовые заказы на разработку.
    все это через интернет. т.е. магазин: заказали на сайте, оплатили по счету, получили.
    сервера: обемнялись договорами и поехали работать.
    какая разница, через интернет или не через интернет? что это меняет? бумажки (акты, счета) шлются по обычной почте.
    нету разницы, через интернет я кому-то сервер настраиваю (или железку продаю) или лично.

8. Значение не имеет как. Имеет значение правильность оформления пакета документов по проведенным операциям. А здесь есть некоторые нюансы ( нал или б/н, грн или валюта, есть договор или он отсутствует).

9. Ну напрклад для хостінгу мого сайту я просто заповнив форму на веб-сайті та переводив їм гроші через ВебМоней по створеному рахунку, то виходить вони ухиляються від сплати податків? Оскільки вони ж не матимуть підписаного договора і акта виконаних робіт (підзріваю що вони мабуть не ФОП :), але тоді хто і як "легалізуються" ?)

RSS экспорт этой темы

Отправить сообщение

Регистрация или вход.

Написать без регистрации

(обязательно)

(обязательно)

На форуме запрещается:

• Публиковать вакансии, для этого есть специальный раздел.
  • Нецензурная брань.
  • Реклама или продвижение товаров и услуг, не имеющих отношения к теме обсуждения.

Навигация

Форумы

Зарплатная анкета:

чистыми, в экв. $ США по курсу

интернет магазин бытовая техника магазин Laptoper