Украинское сообщество программистов

Форум программистов » Работа » Ищу работу

Шукаю роботу Junior C/C++ або Trainee C/C++ у Львові

(6 posts)
  1. Допоможіть знайти роботу junior/trainee C/C++ developer у Львові. Буду дуже-дуже вдячний! А то самому поки що не вдається. :-(

Досвід роботи у комерційних проектах є, але писав не на C/C++. Знаю C/C++, програмування під Windows (Win32 API). Легко навчаюсь, відповідальний, наполегливий, здібний. :-)

P.S. З огляду на ситуацію, що склалася, згоден навіть на дуже невелику зарплату. :-|

2. Тему можна закривати, роботу знайдено.
    Джуніорам, які шукають роботу, раджу широко розставляти сітку (шукати вакансії і на сайтах пошуку роботи, і серед оголошень в газетах/..., як софтверних фірм, так і несофтверних), а коли натрапили на оголошення під приблизно ваш рівень, то своїми діями доводити потенційному роботодавцю, що шукаєте не посаду програміста, а роботу програміста.

3. В аналогічній ситуації Знаю WinApi. Можливо хтось зацікавиться juniorom

4. Маю тверді знання з ООП, знаю С++. Швидко навчаюсь. Працюю з WinApi32.
    Наперед вдячний

5. Маю гарячу вакансію для С++ джуніора у Львові http://www.developers.org.ua/jobboard/2889-cpp-developer/ Чекаю на ваші резюме!

6. :) это пост 7-месячной давности был, проще создать свой топик "трудоустрою джуниор С++ дев. с хорошим знанием английского" чем на такое отвечать.

RSS экспорт этой темы

Отправить сообщение

Регистрация или вход.

Написать без регистрации

(обязательно)

(обязательно)

На форуме запрещается:

• Публиковать вакансии, для этого есть специальный раздел.
  • Нецензурная брань.
  • Реклама или продвижение товаров и услуг, не имеющих отношения к теме обсуждения.
1 Участники, которые подписались на тему

Навигация

Форумы

Зарплатная анкета:

чистыми, в экв. $ США по курсу

Теги:

интернет магазин бытовая техника магазин Laptoper